1a advent

Hej!
Helgen var så mysig. Jag åkte till Martin direkt efter jobbet, slutar 12 på fredagar så det är väldigt skönt. Vi åkte och beställde soffa och handlade mat inför helgen. Blev dessvärre pizza till middag den kvällen haha, man måste ju få unna sig ibland. Senare gick vi till teatern för att kolla på estetkonsert där min fina Niccan uppträdde och var SÅ duktig.

Lördagen bestod av en långprommis i härnta med ärenden på Dollar för att köpa tvättmedel, hehe. Nödvändigheter liksom. När vi kom hem kokade jag ihop en limepannacotta till kvällen då vi skulle bjuda hem Martins föräldrar på middag. Vi bjöd på färskpasta med kyckling och basilika-citronsås. Mycket uppskattat och gott. Kollade på så mycket bättre mot kvällen och åt en del godis, som det ska vara på en lördag.

På söndagen tog vi en prommis till stan för att Martin skulle få köpa sin älskade langos, där stötte vi även på ett gäng som körde tomterace. Såg rätt kul ut :) efter lunch pyntade vi och klistrade ihop vårt pepparkakshus, bakade rischoklad samt vit chokladtryffel med lime. Mums! 
Kommentera här: