Nero ska få en lillasyster!

Hej, jag är så dålig på att uppdatera här haha.. Men!! Roliga nyheter. I juni flyttar nämligen en liten kattunge hem till oss. Åh så mysigt! En norsk skogkattmix så hoppas det blir en fluffboll som kommer springa runt här hemma. Det känns helt rätt, precis lagom till sommaren och ledigheter så att vi kan lära känna varandra här hemma. Hon ska få följa med ut på promenader med oss men annars blir hon innekatt då vi bor i lägenhet en trappa upp. Vi längtar så mycket!

Men sen nyår har det ju gått ett tag, dock har jag verkligen inte gjort något speciellt alls. Jag pluggar, när jag inte pluggar så jobbar jag. Så har det sett ut i stort sett! Men det känns värt allt slit inför sommaren så att man kan vara ledig och göra något roligt. Har faktiskt varit i Åre två gånger med, båda gångerna var det snöstorm så det var mindre kul. Men alltid kul med slalom såklart! 

Vi är "helt" i ordning i lägenheten i alla fall. Saknas lite förvaring i skrubben och lite smått och gott till balkong och lägenhet i övrigt, dock inget som märks direkt. Arbete på lägenhetshusen och dränering görs så det är en byggarbetsplats och lerpöl vi bor i. Det är fruktansvärt helt ärligt, har aldrig varit en städgalning men här går min gräns. Lera utanför dörren varje dag med en hund som rastas minst 3 promenader per dag är INTE KUL. Det räcker liksom inte att dammsuga eftersom det kommer nytt damm och grus och lerfläckar efter varje promenad. En dag backade Johan in bilen till porten och bar in Nero för att slippa eländet. Det finns inget värre än att känna smuts under fötterna konstant när man går inne i sitt hem. Aja, slitklagat. Behövde bara få det sagt. Ljusare tider kommer nog hahaha...

Nu ska jag läsa lite, vet inte riktigt vad det blir eftersom jag precis avslutat en. Träskkungens dotter, tips! Spännande och lätt att hänga med i. 

Ha det fint!