Helg! ❤️

Hej!
I torsdags var det fotografering och visning av lägenheten och det gick jättebra. Tyckte det blev fint och hemtrevligt här efter lite fix! På kvällen tog jag en långprommis längs älven där jag älskar att gå, kanske för att det påminner lite om hemma, och tog massa fina bilder på de blomstrande träden. Magiskt!

Igår hade jag presentation med min grupp på zoom och efter det träffades några kompisar på campusängarna och spelade kubb och hade lite picknickmys. Sedan cyklade jag direkt från dem till några andra kompisar och tände en brasa, spelade lite mer kubb och körde beerpong. Så kul kväll! Var ute från 13 till 01 sen cyklade jag hem.

Idag har jag börjat dagen med en mysfrulle och 45 min yoga, ska fixa lite lunch om en stund och sedan gå på en prommis i solen tänkte jag. Ikväll kommer några kompisar hit och äter middag och hänger så det blir kul. Får se hur pigga alla är sen gårdagen dock. Jag tog det lugnt så mår prima, hehe!

Mindre än en vecka kvar nu tills "sommarlov", så härligt!! Spanade lite utanför där jag ska bo igår, lägenhetshuset ser fint ut i alla fall! Vill bara flytta nu nu nu!

Ha en fin helg så hörs vi snart igen❤️







Smart lösning när man inte har ett bord, haha!