Sista veckan av januari

Hej!
Snart första februari alltså. Känns som att tiden springer iväg, speciellt nu när jag har så mycket skolarbete. Idag hade jag först tänkt att jag skulle åka slalom för att vara utomhus en kväll men skolarbetet fick ta platsen istället. Kan nog åka till backen någon annan kväll, det ska ju trots allt snöa lite så lite puder har ju aldrig skadat.

Vi påbörjade ett grupparbete igår och vi är rätt så klara med det nu, på fredag ska vi träna ihop oss och redovisningen är den första februari. Sedan har jag en vecka på mig att skriva en hemtenta innan första modulen på svenska 1 är klar. Tempot är rätt så högt (enligt mig i alla fall) och jag känner att jag inte hinner fördjupa mig i det jag läser vilket är synd. Däremot är väl tanken att allt ska falla på plats vid examinationerna så får väl se det på det sättet.

Ikväll blir det som sagt en pluggkväll, lite yoga och stekt potatis och prinskorv till middag hehe. Så gott! Sedan tror jag inte att jag orkar göra så mycket mer idag faktiskt, möjligtvis diska bara för att man måste..
Ha det gött!

Topparna i Tänndalen, love it
Längtar till v 10 när jag äntligen ska hit igen! 
Härlig dag i Duved förra året! 
På högzon i Åre en kall vinterdag