Långtråkigt att vara sjuk..!

Hej!
Jag är så trött på att vara hemma i lägenheten nu alltså, vill ut och träffa folk och inte sitta här hela dagarna. Så typiskt att man skulle bli sjuk. Vi har ett seminarium på tisdag så har mailat min kurslärare och frågat hur vi ska göra eftersom jag inte kommer kunna vara där, får nog svar imorgon. 
 
Vi hade i uppgift att hitta en film där man kunde se lärarens roll tydligt och reflektera över den. Först valde vi "pay it forward" men insåg sedan att den bara fanns att köpa på viaplay och alla i gruppen har inte ens ett viaplaykonto så det blev problematiskt. Vi valde istället "freedom writers" som finns att se på Netflix och OJ vilken fin film. Har ju sett pay it forward minst fem gånger så var roligare att se denna faktiskt. Imorgon skulle vi träffats på skolan men jag tror det blir över Zoom. Vi är grupper om 3 nu och jag är sjuk, en i gruppen har varit sjuk och jag vet inte om hon fortfarande är det också. 
 
Man får så mycket tid att tänka på saker när man är själv, känner att jag inte förstått att vi gjort slut riktigt än. Blir nog bättre när jag får träffa kompisar och tänka på lite annat - eller prata av mig. Känns i alla fall skönt att jag träffat så många fina och snälla personer som man kan umgås med. Var så rädd att jag inte skulle hitta några vänner här innan jag flyttade, haha.  
 
Jag ska väl fortsätta lyssna på musik nu och kanske shoppa något nytt inför höst/vintern. Vi får se, ta hand om er