Sista november

Hej!
Sista november är här och imorgon går vi in i sista månaden av 2020, hur galet? Känns som att det här året har gått väldigt snabbt trots omständigheterna. Började reflektera igår över hur mycket jag hunnit med sedan studenten för 1,5 år sedan. Har hunnit resa med min syster, jobbat på Coop, jobbat på 3 skolor och även haft långvikariat som ledde mig till att plugga till lärare. Jag flyttade till Härnösand under våren, bodde där fram till hösten och nu bort jag här själv i Umeå. Minst sagt händelserikt, känns som evigheter sedan jag gick på Tigy. 

Idag har jag suttit och pluggat inför tenta som är på onsdag och känner mig ganska förberedd faktiskt. Mitt internet har inte varit på topp idag så frågestunden på zoom var bara att lämna, det hackade så mycket att man inte hörde vad de sa alls. Ska ringa en kompis och gå igenom lite frågor med henne istället om en stund. Min granne har även bestämt sig för att borra en gång var 10e minut under dagen så jag vet inte riktigt vad de håller på med. Det brukar bara vara en borrning om dagen haha!

Men på tal om något annat så har jag fått sån inspiration att göra något kreativt. Vill göra spackeltavlor, kanske måla något fint och ska göra en fin julstjärna till fönstret. Jag och en kompis ska ha pysselstund över zoom då vi är i olika städer så det passar ju jättebra, blir kul också! 

Kan sakna sommarmorgnar på sup-brädan vid stugan, så härlig start på dagen!