Lever livet!

Hej!
Jag är inne i en period i livet där jag mår väldigt bra. Har så kul med vänner, skolan går bra (lite segt ibland med ändå bra) och har nästan aldrig huvudvärk. Min stress nivå har sjunkit så mycket och jag njuter av att bo här. Lite ensamt är det ju mellan varven men disney + och telefonen finns ju alltid haha!

I helgen hade jag så kul! Var med en kompis på stan och shoppade lite nytt inför vintern. Sedan åt jag den sista matlådan med lax, grönsaker och avokado innan det blev utgång. Det var beerpong-turnering på Rouge med lärarstudenterna, jag var dock inte med i ett lag för hade inte tänkt gå. Men kvällen bjöd på väldigt många skratt, Hard Rock Halleluja på karaoke och härliga människor. En kväll man kan leva på länge!

Den här veckan är det hemtenta på schemat som ska lämnas in på söndag. Jag ska försöka gå till skolan varje dag i stället för att sitta här hemma och få hälften så mycket gjort på dagarna. Finns nog fler som vill dit, kan ju bli långtråkigt att plugga själv även där, haha!

Idag lagade jag massa kycklingbiffar med persilja, chili och lök med ugnsrostade rotfrukter och min älskade lime och basilikasås. Ändå kul vad man kan trolla ihop av det som finns hemma i kylen!

Ha det bra så hörs vi snart igen!
FredagsMYS! 
Vantar, jeans, mascara, kofta och mysig tröja😍
Och såklart, en SKÅL för lördag!