Jul?

Hej!
Långt mellan uppdateringarna nu, jag vet. Men jag har haft fullt upp! Sen vi flyttade hit till Sävar har mina dagar bestått av att flytta in, plugga, jobba. Ledighet? Existerar typ inte haha. Idag tog jag julledigt i alla fall, så imorgon bär det av till mammis där även min moster Hille kommer vara över jul. Så mysigt! Alla julklappar har mirakulöst kunnat inhandlas i alla fall, så det är färdigt. Vi har köpt lotter till uppesittarkvällen så det blir trevligt att spela lite! Men att julafton är i övermorgon? Ööh. Vart tog tiden vägen? 

Skolan har varit otroligt intensiv på sistone, myyyycket läsning och grupparbete som inte alls varit på samma nivå tidigare. Området hade kunnat varit kul om det inte var så himla mycket intryckt i samma arbete, känns som man aldrig hinner vara ledig oavsett om man jobbar eller ej. Tur det finns ljudböcker i alla fall!
Nej, vilket klagosamt inlägg. Vi vänder på det hela tycker jag. Jag trivs så bra på jobbet, alla är supertrevliga och jag börjar lära mig saker. Och jag är så tacksam för dessa lediga dagar framöver då jag ska få träffa min älskade familj igen som jag inte träffat sedan oktober. Hoppas det blir roliga glädjefyllda dagar!

Nu ska jag göra ingenting en stund. För det behöver man. Ha det fint så hörs vi snart igen, god jul! ❤️