Tillbaka till vardagen

Hej! 
Skolan har börjat igen och jag läser nu svenska 2 för ämneslärare. Vi arbetar med att bedöma texter just nu och det är lite småklurigt men intressant! Hade dock varit så mycket roligare att göra på skolan tillsammans med klassen än över zoom, men förhoppningsvis kan vi snart börja där. Har ju liksom inte upplevt det "riktiga" universitetslivet än, så det känns lite tråkigt. 
 
Har idag flyttat det sista till Johan så har fixat med lägenheten en hel del nu i eftermiddag. Vi började dagen med en god frukost sedan ett bra gympass. Kände mig helt slut efter och har typ inte hämtat mig än, är helt slut. Skulle typ vilja sova haha.. Men ska läsa lite inför morgondagens föreläsning och kanske plocka upp lite mer saker. Johan åkte till stugan nu i några dagar, han verkar ha fått en väldigt fin första kväll! Bra att han passar på att åka nu när han hade en lucka i jobbscehmat. Jag kunde tyvärr inte följa med pga skola och inspark, men kommer fler gånger! 
 
Till veckan ska jag ta min andra vaccinationsdos och även kolla upp varför jag får så ont i mitt knä när jag tränar. Har känt av det ända sen jag skadade mig i fjällen i vintras, inget dramatiskt dock men det är irriterande när det värker när man sover eller tränar. Får väl se vad de säger. 
 
Johan har introducerat mig till Game Of Thrones så vi har plöjt en hel massa de senaste veckorna. Nästan så mycket att jag drömmer om det på nätterna haha..! Men jag håller med, det ÄR en bra serie. Nu när jag är själv vet jag inte vad jag ska se på, har ju blivit GOT eller solsidan här hemma men eftersom vi ser dem tillsammans vill jag inte se på det själv. Aja, plugga behöver jag så ska ta tag i det nu. Ha det fint så hörs vi snart igen!