Ordning och reda!

Hej!
Idag har jag fått undan alla kartonger och Ikeapåsar så det äntligen blev ordning i rummen. Dammtorkat, nydiskat, dammsuger och bäddat i sängen. Och en dusch på det. Jag har verkligen haft en bra dag idag. Sovit superbra, var helt slut igår haha. Jag somnade från mitt och Martins samtal igårkväll så jag vaknade inatt med lampan tänd. Stackarn, men jag tror inte tog illa upp i alla fall. Han visste att jag var trött.

Jag var iväg och postade ett brev på Ica och tog därmed min första lilla cykeltur här uppe, kände mig lite ringrostig men det tar sig.
Imorgon får vi se om jag tar mig lite längre bort till campus för att se om mitt umu-kort är klart. Kan vara skönt att se sig om lite längre än bara området jag bor i.

Jag har ätit Korvstroganoff i mängder nu så nu är det äntligen slut och jag kan laga ny mat imorgon. Inget fel på maträtten men jag kan bli rätt trött på att äta samma sak, haha. Men det gäller att vara ekonomisk nu när man blir student. Får se om det blir tacos eller vad jag nu hittar på. Bjuppar på lite bilder från mitt städade lilla kryp-in, hoppas det håller sig så här rent och i ordning jämt.. Hehe

Handdiska är ju inte så farligt ändå! 
Så skönt med ett stort kök😍

Här hänger jag på kvällarna med idol och tända ljus❤️
Gillar hur det blev med nya gardiner och matta i vardagsrummet! 
Mindre upplyst men mysig sovalkov! Har inte kopplat in ljusslingan ännu men det ordnar jag nog imorgon, hehe.