Helgresa till fjällen

Ciao,
I helgen har jag, pappa och Gustav varit i Åre och åkt skidor. Det blev dock inte helt som vi tänkt oss haha. Först och främst skulle Carro och Josse med oss, men Josse blev sjuk så de fick stanna hemma. Vi avbokade min tågbiljett och tog bilen upp på fredagen. Det började med att vi glömde maten och fick vända om för att hämta den, sedan ca 10 min innan vi var framme i Åre blev jag supertrött och fick ont i halsen. Tänkte att det kanske var halsbränna eller liknande på grund av mycket jobb i veckan men icke. Det höll sig kvar. 

Åkte i alla fall skidor både lördag och söndag trots att jag var ganska slut och förmodligen hade mildare feber, hade ju trots allt åkt dit för att åka slalom. Lördagen bjöd på toppenväder men hårt underlag i backarna, söndag blev mer mjukt men tråkigare väder. Blev en halvdag för att hinna städa ur lägenheten och komma hem relativt tidigt. 

Och här sitter jag nu, hostig och eländig och haft feber hela förmiddagen och inatt. Jag tror dock att det börjar ge med sig nu. En dag ledigt till och jag är tillbaka igen. Komiskt ändå, blir nästan aldrig sjuk och detta är andra gången under detta år. Förhoppningsvis slipper jag vara sjuk resten av 2020.

Bjussar på några bilder från fjällen bara för visa att vi faktiskt haft det ganska bra ändå, dumt att klaga haha. Ha det fint! 
På högzon i Ullådalen, hur fint?? 
Pappa och Gustav i Rödkullen, var lite häftigt att dimman låg nere i dalen och uppe i backen var det superfint väder. 
Pappa och G i Duved där vi åkte eftermiddag på lördagen. Nästan tomt i backen förutom att det var en tävling där som vi kollade lite på.