2022!

Halloj! 
Nytt år, känns som att 2021 bara han knacka på dörren för att sedan springa iväg. Samtidigt känner jag att jag hunnit med så himla himla mycket. Det har hänt så mycket kul och så stora förändringar i mitt liv och jag är så tacksam! Det bästa med 2021 kan ni säkert gissa, såklart att jag träffade min älskade Johan. & Nero hihi. Vi har gjort så mycket kul, varit på så fina ställen och flyttat till Sävar i en så fin och stor lägenhet. Jag trivs så bra här! Konstaterade det igår för J att första tanken av att flytta utanför stan kanske inte var lika övertygande som det senare blev. Och nu är jag hemma. Det känns helt rätt! 

Förutom all lycka på kärleksfronten (klyschigt hehe...) så är jag stolt över att allt i skolan gått bra trots att det varit motigt och kämpigt mellan varven. Jag har även ett extrajobb som jag trivs så bra på med så himla snälla och hjälpsamma kollegor! 

I år vill jag se till att njuta av alla ögonblick, göra sånt jag tycker är kul och mår bra av. Ta mer foton för att bevara minnen. Leva i stunden. Ja, allt sånt ni vet. Och laga massor av god mat, träffa kompisar, åka skidor och slalom, fixa i lägenheten. Ha det så bra det går! Fokus tidigare har varit så mycket på framtid och planering men jag vill kunna vara i stunden med. Det är mitt mål. 

Men för att släppa temat för detta inlägget lite så har jag och Johan verkligen funderat på när vår säng skulle komma, eftersom de sa denna veckan men ingen avisering dykt upp. Men idag kom de. Och alla påminnelser haha.. Tydligen har den funnits sen den 20e dec på lagret att hämta ut men smsen inte kommit fram. Typiskt!! Tur den finns kvar i alla fall! Så imorgon eller torsdag har vi en ny säng, jippiiii. Då kanske Nero får plats också om han har tur, fast han har ju en egen säng. 

Imorgon åker vi till Bygdsiljum över dagen för lite schlalom, japp, så uttalas det. Ska bli så himla kul, första gången sen jag skadade mig förra året och även första gången för Johan på några år. Lovar att komma ihåg att fota så kommer säkert något dyka upp på antingen blogg eller Instagram. Kanske ska försöka ge mig på en årsresume i bilder med? 

Ha det fint! 
PS.. Här kommer nyårsmiddagen <3