Lycklig

Måste bara ta en stund och uppskatta mitt liv just nu. Jag har världens mest fantastiska jobb som lärarvikarie, på heltjänst som spansk- och engelsklärare. Jag blir så glad varje dag jag ska till jobbet eftersom det ger mig så mycket som person, jag växer i mig själv och det känns kul att lära ut saker till ungdomar. Börjar starkt överväga detta yrke och det känns jättebra.

Jag är även så tacksam för min fina familj och min älskade pojkvän som betyder hela världen för mig. Känns som att mycket fallit på plats nu den senaste tiden. Mycket tror jag beror på att jag tagit en paus från min egen skolgång då jag dagligen längtade ut i arbetslivet under den sista tiden. Jag hamnade visserligen på en skola igen men det är en helt annan sak nu. Nu är det mitt val och vad jag känner och vill. Vill jag något annat är det bara att söka om och köra på det. Men jag trivs i livet och allt omkring mig just nu. 

Det enda som kan tynga ner mig lite är att jag har denna tjänst fram till jul. Därefter ska jag lämna alla fantastiska elever och kollegor som gjort denna tid till den bästa. Jag kommer säkert tillbaka någon gång under vårterminen men v3-9 är jag på en annan skola. Det blir säkert bra det också.

Ha en fin helg❤️