Mot Umeå!

Tjenamors!
Nu sitter jag på tåget på väg till Umeå igen efter underbara dagar hemma. Helt fullt på tåget så sitter på en fällstol i gången, men det går bra ändå. Har ju uttag att ladda mobilen i alla fall🤪
Igår åkte jag, Linda och pappa till en myr och plockade hjortron. Vi lyckades få ihop hela 14kg (!!) på 3,5h och kände oss väldigt nöjda med resultatet. Aldrig sett så mycket hjortron någonsin så det var väldigt kul! Vi såg även stora färska björnspår så de kanske stod mellan granarna och spanade på oss, haha. Vi har kokat sylt av nästan allt och jag tar med mig 3 byttor upp till Umeå nu som jag kan ha i frysen. Plockade även några stjälkar rabarber hos farmor som jag skivade ner och frös in.

Idag började jag och Linda dagen med SUP till ön utanför stugan och tillbaka och avslutade med ett bad i havet. Inte lika varmt som tidigare i veckan då vinden vänt lite, men ändå badbart. Sedan åkte jag, pappa och Gustav till Holmö på fisketur med båten. Det nappade ingenting på grund av att det är så varmt i vattnet nu men det var ändå härligt! Efter körde vi runt båten till stugan och la till vid klipporna. Resten av dagen blev inte så många knop, vi badade, åt korv med bröd och tog det lugnt i solen. Jag och pappa åt grillad kyckling med potatis till middag innan vi for till tåget. Nu längtar jag bara till att klockan ska bli nio och jag får träffa mina favvisar i Umeå igen, hihi. Imorgon ska vi till Mårdseleforsen, ser ut att bli skapligt väder så det blir härligt!

Ha det braaaaa❤️





Kommentera här: